0

WARTOŚĆ: 0.00 PLN
OFERTY SPECJALNE

Zestaw blokad osi X i Y do ram do pikowania BERNINA Professioal


Zestaw blokad osi X i Y do ram do pikowania BERNINA Professioal

Producent: BERNINA AG

BERNINA Blokady do ramy do pikowania


Cena regularna:

Nasza cena:

i-Raty - raty online i-Leasing - leasing online

Dostępność: Zapytaj o dostępność
Koszt dostawy od: 0.00 PLN

Zestaw blokad osi X i Y do maszyn BERNINA Professional z serii "Q" LONGARM i ram do quiltingu

Specjalne blokady/zamki pozwalają na zablokowanie poruszania się wózka z maszyna wzdłuż osi X lub Y. Pozwala to na wykonywanie idealnie prostych linii zarówno poziomych jak i pionowych. Można tym samym idealnie przepikować brzegi naszego projektu lub ozdabiać go quiltem składającym się z prostych przeszyć.

Zamki / blokady są montowane bezpośrednio na osiach poruszania się wózka i działają na zasadzie mechanicznej blokady.

Zobacz jak wykorzystać ten zestaw BERNINA

Zestaw składa się z:

  • Blokady osi X

  • Blokady osi Y

Zestaw blokad BERNINA do ram do pikowania

Zestaw blokad BERNINA do ram do pikowania

Kliknij ten link i dowiedz się jeszcze więcej na temat maszyn do pikowania i ram do quiltingu

Klienci kupowali również:

BERNINA LONGARM Q24

Maszyna typu LONGARM BERNINA Q24 do szycia i pikowania z ramą do quiltingu i patchworku
Długoramienna maszyna do pikowania wraz z ramą do quiltingu dostępną w trzech rozmiarach. Długość wolnego ramienia 61 cm (24").
Cena:

 

BERNINA LONGARM Q20

Maszyna typu LONGARM BERNINA Q20 do szycia i pikowania. Współpraca z ramą i stołem do quiltingu.
Długoramienna maszyna do pikowania może być zamontowana na specjalnym stole-biurku jak i w ramie do quiltingu w trzech rozmiarach. Długość wolnego ramienia 51 cm (20").
Cena:

 

KONTO

E-mail
Hasło
nie pamiętam hasła

©    Oprogramowanie sklepu internetowego web-market.pl
^
Aby zapewnić Państwu najlepsza formę prezentacji i możliwość szybkiego złożenia zamówienia na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności »